Yacht Detailing

IGL Coatings Marine

IGL Coatings Marine is een van de meest innovatieve coatings op de markt. Met een hardheid van 10H en een duurzaamheid tot 2 jaar kunt u er zeker van zijn dat bijvoorbeeld uw jacht, sloep of jetski zijn voorzien van een goede bescherming. IGL Coatings Marine is onder andere bestemd tegen zout water en bevat UV blokkers. 


IGL Coatings Window

IGL Coatings Ecocoat Window is een ultra hydrofobe coating voor de ruiten van uw jacht, vrachtwagen en auto. Vanaf +/- 40kmh rollen de druppels zonder ruitenwisser van uw ruit.  Het zicht zal beter zijn en de ruiten langer schoon. 


Interieur

IGL Coatings Ecoclean Leather is een voedende en licht reinigende leder conditioneer. Met een aangename geur en de gebruiksvriendelijke verwerking is het een musthave voor de lederen interieur. 

 

Met IGL Coatings Ecoshine Dash houdt u het interieur in top conditie. De aangename geur van lavendel en makkelijke verwerking maken dat Dash een van onze best sellers!

 

IGL Coatings Ecoclean Glass is een snelle streepvrije glas reiniger. Deze is te gebruiken voor de ruiten van uw auto, huis, boot, vrachtwagen of caravan. De reiniger is biologisch afbreekbaar en is niet schadelijk voor andere oppervlakken en eventuele coatings op uw voertuig. 


 

Carchemicals - Luxury Detailing is gecertificeerd als IGL Coatings installer voor alle producten en coatings, om deze te verwerken en u de garantie te kunnen bieden.

Neem vrijblijvend contact op als u uw vaartuig door ons wil laten poetsen, polijsten, interieur onderhoud of coaten.

 

Wij komen op locatie om uw sloep, jetski of jacht te behandelen, hiervoor rekenen wij alleen een kilometer vergoeding vanuit Vessem (NB)