Coatings

De originele formule voor Kenzo had een bescheiden duurzaamheidsclassificatie van 4 jaar. Kenzo, versterkt met graphene  heeft de duurzaamheid met 20% verhoogd, waardoor het nu een coating van 5 jaar wordt!

 

Vanaf € 695,- excl. 21% btw

Formaat VW Up

 

 

Met IGL Coatings Quartz+ heeft u een coating op uw auto met 85% silica. Maar bij de Quartz+ coating maken we gebruik van een extra topcoating. Hierdoor zijn de hydrofibische eigenschappen en duurzaamheid hoger dan bij de quartz coating. Op Quartz+ zit een garantie van 2 jaar en de duurzaamheid is tot 3 jaar. Bij de quartz+ Coating is uw auto nog langer en sneller schoon en u staat versteld van de extra glans die uw lak zal hebben. 

 

Vanaf €650,- excl. 21% btw

Formaat VW Up

 

 

Met IGL Coatings Quartz heeft u een coating op uw auto met 85% silica. Hierdoor zijn de kraswerende eigenschappen en duurzaamheid hoger als bij de Poly coating. Op IGL Coatings Ecocoat Headlight is een coating die uw koplampen en andere heldere kunststoffen beschermt tegen de elementen. 

Een van de grote factoren die bijvoorbeeld het verweren van koplampen veroorzaakt is UV. Daarom is IGL Coatings headlight voorzien van UV blokkers.  zit een garantie van 1 jaar en de duurzaamheid is tot 2 jaar.  Bij de quartz Coatings is uw auto langer en sneller schoon en u staat versteld van de glans die uw lak zal hebben. 

 

Vanaf €575,- excl. 21% btw

Formaat VW Up

IGL Coatings Poly is de eerste coating beschikbaar is voor particuliere en hobby detailers. Met 74% Si02 is ook deze coating zijn competitie ver vooruit. Poly heeft een duurzaamheid tot 24 maanden met het juiste onderhoud. Ook IGL coatings poly heeft kraswerende eigenschappen en is hydrofobisch waardoor het wassen van uw auto binnen no-time gedaan is. 

 

Vanaf €450,- excl. 21% btw

Formaat VW Up

Met IGL Coatings Shield heeft u een coating die speciaal is ontwikkeld voor PPF (Paint Protection Film) en wraps.

Deze coating blijft wordt niet hard zoals normale coatings, Shield beschermd jou folie op de beste manier tegen: weersinvloeden, vogelpoep, insect resten, hars, zand en straat vuil!

 

Vooral bij gekleurde wraps is een insect resten en vogelpoep nog moeilijk of zelfs niet meer te verwijderen! De enige oplossing is dan de wrap laten vernieuwen!

 

Vanaf €650,- excl. 21% btw

Formaat VW Up

IGL Coatings Wheel is een hydrofobe anti-statische wielcoating die de hechting van remstof en vuil voorkomt. Deze coating heeft een hardheid van 9H en is hitte bestendig. 

Tevens is de coating zo onwikkeld dat hij makkelijker verwerkt op bijvoorbeeld 20 spaaks wielen. 

 

€175,- excl. 21% btw

4x velg zonder schade!

IGL Coatings Ecocoat Trim is een coating die ongespoten kunststof trims een beschermende laag geeft. Tevens wordt in veel gevallen het behandelde oppervlak weer mooi zwart. IGL Coatings Ecocoat Trim is niet geschikt voor heldere kunststoffen. 

Trim penetreert in het oppervlak en is hierdoor uiterst duurzaam. 

 

Vanaf €175,- excl. 21% btw

IGL Coatings Ecocoat Headlight is een coating die uw koplampen en andere heldere kunststoffen beschermt tegen de elementen. 

Een van de grote factoren die bijvoorbeeld het verweren van koplampen veroorzaakt is UV. Daarom is IGL Coatings headlight voorzien van UV blokkers. 

 

Vanaf €40,- excl. 21% btw 

Dit geldt alleen bij nieuwe koplampen!

IGL Coatings Ecocoat Window is een ultra hydrofobe coating voor de ruiten van de auto. Vanaf +/- 40kmh rollen de druppels zonder ruitenwisser van uw ruit.  Het zicht zal beter zijn en de ruiten langer schoon. 

 

Vanaf €175,- excl. 21% btw

1 voorruit + 2 zijruiten.

igl coatings in en rond het huis

IGL Coatings is ook gebruiken voor rond en in het huishouden!

 

Airco Units
Zonnepanelen 
Houten tafels
Keukens/Aanrecht
Ruiten
Koelkast
Natuursteen
Bad/Douche
BBQ
etc.

Wij komen bij u op locatie de coating installeren, hier krijgt u ook garantie op mist de ondergrond nieuw en schoon is.